Draadloze oordopjes voor elke situatie

Als jij aan oordopjes denkt, dan ben je van een wat oudere generatie als er dan draadjes, plugs en walkmans in je hoofd opkomen. Deze dopjes met draadjes waren eens erg modern en innovatief, maar nu zijn ze alleen maar lastig. De dopjes gaan uit als je ergens achter haakt, ze zitten niet lekker, je moet aan de stekker draaien als ze het even niet goed doen en het draad is constant in de knoop. Om nog maar te zwijgen over het vinden van de beste plek voor de draad zonder dat deze te kort wordt of in de weg zit. Draadloze dopjes zijn de uitvinding en bijzonder handig in allerlei situaties. Hier lees je verder over de verschillende oordopjes waaruit je kunt kiezen zodat deze naadloos bij jouw leven aansluiten.

 

Oordopjes voor bij het sporten

Als jij veel sport en tijdens het sporten luister je graag naar muziek, dan moeten je dopjes aan bepaalde eisen voldoen. Het is belangrijk dat ze altijd goed blijven zitten, want als je hardloopt, springt of je anders inspant en veel beweegt dan is de kans dat de dopjes uitvallen veel groter. Daarbij moeten ze waterbestendig zijn, omdat ze in aanraking komen met zweet en eventueel met regen als je veel buiten sport. Sommige draadloze oordopjes voor bij het sporten kun je bedienen zonder dat je je mobiele telefoon tevoorschijn hoeft te halen. Dat doe je door op de oordopjes te tikken, wat natuurlijk tijdens het sporten bijzonder handig is. En als ze dan ook voor wat extra bass zorgen terwijl je met je workout bezig bent, ga je nog een tandje harder.

 

De meest discrete dopjes

Het is ook mogelijk dat je geen oordopjes nodig hebt voor tijdens het sporten, maar dat je gewoon discrete dopjes wilt gebruiken om te dragen terwijl je met je dagelijkse leven bezig bent. Ben je op de fiets, in de trein of in een andere situatie, dan zijn er een aantal zaken belangrijk. De dopjes moeten klein zijn en nauwelijks opvallen, ze moeten zo lang mogelijk meegaan voordat ze weer opgeladen moeten worden en je moet er het beste geluid uit kunnen krijgen. Ook deze oordopjes bestaan en zijn ook erg stijlvol. Kies voor een A-merk en je krijgt er een case bij waarmee je de dopjes nog een aantal keren kunt opladen, waar je ook bent. En als de telefoon gaat, neem je zonder deze uit je tas te moeten halen heel gemakkelijk op.

 

Geen dopjes maar een bluetooth oortjes

Er zijn natuurlijk ook situaties waarin je liever een draadloze bluetooth oortjes aanschaft in plaats van oordopjes. Deze sluit je ook via bluetooth aan op je audiospeler en zo speel je alle muziek, podcasts, uitzendingen en andere audio probleemloos af. Het voordeel van deze oortjes is dat het geluid vaak erg goed is en dat het snoer hierbij niet in de weg zit. Ook kun je er meer mee en zijn er meer instellingen. Sommige oortjes hebben een batterijduur van wel 70 uur.